Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+44 333 300 3479

logo

09:00 - 17:00

Luni - Vineri (UK)

Despre noi

ELIT Consultants este o companie de consultanță cu sediul în Marea Britanie care oferă asistență juridică cetățenilor români din străinătate. Echipa ELIT Consultants este formată din specialiști: translatori, notari, juriști, avocați etc.

Activitatea principală a companiei este facilitarea accesului cetățenilor români la servicii consulare prin întocmirea documentației necesare și programarea acestora la cea mai apropiată Secție Consulară din zona în care locuiește în străinătate.

Reprezentanții ELIT CONSULTANTS nu sunt angajați MAE sau parteneri/colaboratori ai Secției Consulare, ci personal independent care oferă servicii profesionale la cererea dvs. Nu există nici un protocol de colaborare între MAE, Ambasada României sau Secția Consulară din zona în care sunteți arondați, iar solicitarea serviciilor noastre reprezintă alegerea dvs.

Taxele achitate sunt strict pentru consultanță, procesare date, întocmirea documentației necesare, transmiterea datelor spre Secția Consulară cât și programarea dvs pentru ridicarea documentelor, prin intermediul GHISEULUI CONSULAR ONLINE.

BENEFICIILE FOLOSIRII SERVICIILOR NOASTRE

ELIT Consultants preia efortul, stresul și ghicitul din procesul de obținere a documentelor dorite.